مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از چک و هویت

با عرض سلام 3 ماه پیش با شخصی آشنا شدم که به من پیشنهاد داد یک فقره چک بهش بدم بابت ارائه به شرکت خودرو از آنجا که قوانین شرکت شرکت خودرو برای نوشتن چک تایپ کامپیوتری میباشد بنده چک را سفید امضا به آن شخص دادم و قرار شد که مبلغ چک 7 میلیون تومان باشد و تاریخ یک سال بعد و پس از تایپ شدن عکس چک را برای من بفرستد که در عوض هم مبلغ 7 میلیون تومان را به من پرداخت کرد ولی یک ماهی از آن شخص خبری نشد تا اینکه با کلی ترفند و ساده نشون دادن خودم دوباره با آن شخص ارتباط پیدا کردم اینبار پیشنهاد داد یک ماشین لیزینگی به اسم من و چک من خریداری بشه و با وجود اینکه به نام من میمونه اون رو بفروشه که به قول خودش 15 تومن سود میکنه و خریدارها قسط رو میدن و هیچ خطری تهدید نمیکنه و 20 میلیون تومان هم قرار شد به من بده من هم قبول کردم به شرطی که در یک قرارداد ذکر بشه که اقساط رو خریدار باید تقبل کنه و اگر پرداخت نکنه ماشین مال من بشه حتی اگر یک قسط اما تمام این قول و قرار ها تلفنی بود و هیچ قرارداد کتبی صورت نگرفته و الان که ماشین داره آماده تحویل میشه شخصی از بنده به جرم کلاهبرداری شکایت کرده که چک و مدارک من رو نشونش دادن و قرار شده که 120 میلیون تومان بهش چک بدن اما بعد از معامله تعدادی گوساله به ارزش 120 میلیون تومان اون شخص فرار کرده و حالا مالباخته از من شکایت کرده آیا میتونم در عوض با توجه به اینکه چک ها مال منه و باید 1 میلیارد تومان به شرکت خودرویی قسط بدم و طرف مقابل سو استفاده گر میباشد خودم ماشین را ببرم یا اینکه اگر ببرم جرم محسوب میشه چون که ماشین به نام منه چک هم من دادم اما پول پیش رو اون داده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
موضوع شما باید حضوری بررسی بشود . بهتر است قبل از اقدام ، با یک وکیل مشورت نمایید و سپس اقدام نمایید