مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از ساخت و ساز توسط همسایه

با سلام. بنده در حال ساختمان سازی می باشم ولی همسایه مجاور ما هی اعتراض میکند که داربست‌ها رو جمع کنیم. در صورتی که داربست‌ها فقط روی دیوار هستند نه داخل حیاط و رفته اظهارنامه پر کرده است. آیا قانونی در این مورد هست؟ در ضمن ما تمامی مقررات را رعایت کرده ایم. آیا من میتوانم از همسایه به جهت جلوگیری بی مورد در ساخت و ساز شکایت کنم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما مبهم است و قابل پاسخگویی نیست.
به هر حال شما می توانید طبق مقررات ساخت و ساز کنید و کسی نمی تواند مانع شود