مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از ساخت و ساز توسط همسایه

با سلام و خسته نباشید.

بنده یک ساختمان 4 طبقه با مجوز یک سال پیش ساخته ام. الان هم میخواهم یک طبقه به آن اضافه کنم و بعدا خلافی آن را میدهم. اما متاسفانه همسایه کناری به بهانه این که به ساختمان من خسارت خورده است مرتب به شهرداری زنگ میزند و مانع از کار میشود و میگوید ساختمان من نشست کرده و باید به من خسارت بدهی و تا زمانی که به من خسارت ندهی من به شهرداری زنگ میزنم. در صورتی که چند نفر کارشناس در این زمینه دیده اند و گفتن خسارتی نخورده است و گفتند ایشان با توجه به موقعیت کاری شما میخواهد اخاذی کند. در ضمن متاسفانه با صحبت و ریش سفیدی هم حل نشده است.
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
قطعا ساخت و ساز جدید نیاز به مجوز داره و امکان جلوگیری از اقدام همسایه هم وجود نداره مگر پس از اخذ مجوز