مشاوره حقوقی رایگان - مجازات حمل و نگهداری مواد مخدر

سلام. همسرم رو با مواد مخدر گرفتند. سه گرم هروئین بوده است و بار اول او هم هست و الان با وثیقه آزاد هست. الان حکم او آمده است و زده حمل و نگهداری مواد مخدر. میخواستم بدونم جرم آن چیست؟ لطفا کمکم کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مجازات حمل مواد زندان و حبس شلاق است

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. جرم حمل و نگهداری است و مجازات بسته به میزان ان مواد در قانون تعیین شده است. مجازات این میزان هرویین طبق قانون جزای نقدی و دو تا 5 سال حبس و شلاق است.