مشاوره حقوقی رایگان - پیامک پرونده شما به شعبه اجرای مدنی واصل شد

سلام.
من شاکی هستم و حکمی برای من نیامده است. پیام آمده پرونده شما به شعبه یک اجرای مدنی واصل شد و در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد.
منظور چیست؟

پاسخ ها :

پیامک پرونده شما به شعبه اجرای مدنی واصل شد پرونده به شعبه اجرای مدنی واصل شد در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد