مشاوره حقوقی رایگان - اتهام لواط

با سلام و خسته نباشید
بنده یه مارکت محله دارم که یه ماه پیش با یکی از مشتری ها سر حساب دفتری مشاجره کردیم و درخواست تسویه کردم ازشون... سه روز بعد مشاجره از بچش جنس دزدی گرفتم و گفتم که خانوادش بیان تا جریانو بگم ولی با قشون کشی مواجه شدم که همشون معتاد تشریف دارن و مغازمو داغون کردن بعد تماس با 110 و جمع شدن اهالی محل وقتی دیدن اوضاع علیهشونه یکیشون داد زد ایهناس به بچم تجاوز کردن و ابرومو تو محل برد و با رسیدن 110 فرار کردن رفتن، من با مامور به کلانتری رفتم و معرفی به پزشکی قانونی شدم، دوروز بعد من رفتن شکایت لواط کردن برا من در حالی که هیچ مدرکی ندارن و فقط میخوان رضایت به رضایت کنن با ترسوندن من، چن روز پیش دادگاه خواسته بود و رفتم قاضی چن تا سوال پرسید و گفت ضامن نمیخوام ازت خودتو ضامن نوشتم، نتیجه چی میشه؟ میتونن با همچین تهمت پوچی با ابروم بازی کنن؟ من چه اقدامی باید بکنم؟
ممنون از زحماتتون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شاکی برای شکایت باید دلیل و شاهد داشته باشد ، این جرایم به پزشکی قانونی هم برای آزمایش DNA و مایع منی و ... ارجاع میشود. اگر دلایل نباشد رای برائت صادر میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای صدور حکم به لواط شرایط خاصی وجود دارد و حکم برائت شما صادر خواهد شد