مشاوره حقوقی رایگان - نحوه شکایت از مزاحم تلفنی و پیامکی و گرفتن جواب قاطع و سریع از مراکز حقوقی و قضایی

با سلام....مدتی است شخص ناشناسی از طریق پیامک با خط ایرانسل .... مرا تهدید می کند و از تمام مسایل شخصی و خصوصی بنده اطلاع دارد و هرجا رفت و آمد میکنم مرا زیر نظر دارد و در پیامک ها هم چنین می گوید: ما شما را زیر نظر داریم..... نمی دانم این همه اطلاعات را از کجا به دست آورده مطمئن هست از اطرافیان و دوستان نزدیکم نیستند به نظر شما چکار کنم تا سریع تر ... این فرد یا افراد را شناسایی کنم؟ احساس میکنم امنیت جانی و روانی ندارم... متاسفانه مراجعه به مراکز قضایی بسیار وقت گیر و طولانی و بی فایده است !!!! تا قاضی به نتیجه برسد صاحب خط تلفن.... اقدام به سوزندان سیم کارت می کند و دیگر هیچ!!! لطفا راهنمایی فرمایید... با سپاس

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما حتما باید مزاحمت تلفنی شکایت کنید از طریق دادسرا