مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو موتور تعویض

با سلام.
من ماشینی رو خریداری کردم که فروشنده برای تعویض پلاک و سند زدن وکالت تام به من داد. بعد از این که برای تعویض پلاک رفتم و اون جا فهمیدیم که موتور ماشین عوض شده است و هیچ شماره ای روی آن درج نشده است. الان که به فروشنده میگویم زیر بار نمیرود و میگوید من خبر ندارم.
به نظر شما من شکایت کنم میتونم به پولم برسم؟ تمامی اسناد ماشین دست من می باشد آیا فروشنده میتواند برای گرفتن پلاک خود شکایت کند؟
با تشکر.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما می توانید دادخواست فسخ معامله با جلب نظر کارشناسی به همراه ضرر و زیان خود را ثبت نمایید