مشاوره حقوقی رایگان - فروش قولنامه ای ملک

با سلام.
سال 63 همراه یکی از دوستان ملکی 500 متری به عنوان زمین شهری و به شکل قولنامه ای از شخصی خریداری کردیم و سپس در یک دفترخانه به دو قطعه 250 متری تفکیک کردیم. سال 67 به دلیل کاری پیش از عزیمت به شهرستان قولنامه خود را به دوستم داده و از او خواستم زمین را بفروشد. پس از مدتی با پرداخت مبلغی اعلام داشت زمین را قولنامه ای فروخته است در صورتی که هنگام فروش من حضور نداشتم و وکالتی نیز به وی نداده بودم. حال که برای ثبت نام مسکن ملی اقدام کرده ام فرم ج بنده قرمز می باشد و با مراجعه به اداره املاک و اراضی شهری اسم من در سیستم ثبت شده است هر چند اطلاعات دیگری موجود نیست. آیا معامله دوست من غیر قانونی بوده و بنده هنوز صاحب زمین هستم؟ هیچ خاطره ای از شماره پلاک زمین یا آدرس آن و یا رونوشتی از قولنامه خرید یا فروش زمین نیز ندارم. دوست بنده نیز در قید حیات نیست تا از وی اطلاعات بگیرم.

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام در صورتی که دوست شما محل را به صورت قولنامه‌ای فروخته باشد و وکالت فروش نداشته باشند بنابراین هنوز پلاک به نام شما می باشد.