مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرار داد خودرو معیوب

سلام، خسته نباشید.
من یک ماه پیش یک خودرو از سایت درج آگهی پیدا کردم و خریداری کردم. در هنگام خرید خودرو دود میکرد که فروشنده گفت دود از روغن در اگزوز هست و موتور تازه تعمیر هست و مشکلی ندارد. یک کم که با آن بروید روغن میسوزد و خوب میشود. من طی چند روز که استفاده کردم خوب نشد و به ایشون اطلاع دادم و گفتند ببرید پیش مکانیک که خودم بردم و تعمیر کردم که بردم پیستون و مکانیک همون حرف را زد و گفتن برو خوب میشود که من ماشین را بردم ولی خوب نشد دوباره به ایشون اطلاع رسانی کردم و باز هم گفتند ببر پیش همان مکانیک که دوباره گفتند من وقت ندارم ببرید و دو هفته دیگر بیایید ولی بروید و مشکل آن چند روز دیگر با رفتن و روشن بودن ماشین خوب میشودولی من با ماشین که برگشتم موتور سوخت. حالا میخواهم بدونم میتونم شکایت کنم؟ در ضمن فروشنده در قرارداد موتور ماشین را تضمین کرده است و امضا کرده که در هر صورت مشکلی پیدا شد من میپذیرم ولی الان زیر حالاتش و قرارداد زده است. لطفا جهت شکایت و حق خودم من را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر عیوب خودرو در زمان معامله مخفی بوده وبعد کاشف بعمل امده که سوختن موتور بعلت عیوب مخفی بوده که در زمان معامله وجود داشته حق فسخ معامله ویا اخذ ارش وخسارت را دارید البته توصیه میشود ابتدا از طریق تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری علت سوختن موتور را بررسی وسپس اقدام قضایی را انجام دهید