مشاوره حقوقی رایگان - استقلال دختر مطلقه از خانواده

با سلام و خسته نباشید.
من 25 سال سن دارم و 4 سال و نیم میشود که از شوهرم جدا شدم. میخواهم کاملا مستقل زندگی کنم و یک بار اقدام کردم و خونه جدا گرفتم و خانواده ام اومدند و من رو با زور و داد و بیداد به خونه برگردوندند. به شدت سخت گیر هستند و اجازه بیرون رفتن به من نمیدهند و حتی گوشی من رو هم چک میکنند و فقط برای غذا و خوراک خرج میکنند نه چیز دیگر.
میخواهم بدونم میشه از خونه بیرون بروم و خونه اجاره کنم بدون این که اون ها از محل سکونت من مطلع بشوند و یا آن ها شکایت کنم؟
ممنون از پاسخگویی و راهنمایی شما. مرسی

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
هر شخصی بعد از رسیدن به سن 18 سال رشید محسوب می شود و می توان مستقل شود