مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت

با عرض سلام وخسته نباشید.
من نظامی و شاغل ارتش هستم.
حدود دو ماه پیش از انباری که تحویل اینجانب است سرقت انجام شده است. وسایل سرقتی دو عدد سنگ فرز، یک دریل، چند قلم آچار و ابزار دیگر بودند. پس از پرونده سازی علیه بنده و معرفی یک سرباز به عنوان شاهد ساختگی که خودش سابقه سرقت از پادگان و هم خدمتی هایش را دارد، من را به عنوان متهم به دادسرای نظام فرستادند.
دو روز پیش
قاضی دادسرای نظام هم اصلا به دفاعیات بنده توجهی نکرد و بی چون و چرا بنده را مجرم شناخته و مجازات تنزیل درجه و 4 سال حبس تعزیری و پرداخت کل خسارت رای صادر نمود. البته با هماهنگی فرمانده پادگان و آبروی بنده را بر زمین ریخته و لگد مال کردند.
تو را به خدا این رأی کدام عدالت است که حاضر به شنیدن دفاعیات و شهادت شاهدین من نشدند.
به خدا تحمل این ظلم برای من غیر ممکن شده است و به کجا پناه ببرم و دادخواهی کنم؟
تو رو خدا راهنمایی کنید که چی کار کنم؟
به خدا فکر خودکشی در سر من هست و موندم با زن و دو تا بچه ام چی کار کنم؟

پاسخ ها :

اتهام سرقت سرقت