مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه نسبت به زمان

با عرض سلام وخسته نباشید
سوال بنده این است: بعضی مواقع از هنگام تصادف تا زمان دریافت دیه 6 ماه یک سال شایدم بیشتر طول می کشد. آیا هنگام پرداخت دیه جراحات ناشی از تصادفات دیه را با نرخ زمان تصادف حساب می کنند یا با نرخ زمان پرداخت دیه. با تشکر فراوان از شما کارشناسان خیرمند و دلسوز

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام پرداخت دیه به نرخ سال هست

پرسشگر :

ببخشید من دقیقا متوجه نشدم مثلاً اگر تصادف در سال 1397 باشد و زمان پرداخت دیه به سال 1398 موکول شود آیا نرخ سال وقوع حادثه منظور می شود یا نرخ زمان رسیدگی و حکم نهایی.

اعظم السادات فاطمی

سرکار خانم اعظم السادات فاطمی :

سلام
ديه يوم الاداء پرداخت ميشود
يعني در هر زمان كه ديه پرداخت شود به نرخ روز خواهد بود و سال وقوع حادثه ملاك پرداخت نيست