مشاوره حقوقی رایگان - پرونده حقوقی معامله به قصد فرار از دین

با سلام خدمت شما وکلای گرامی و دلسوز
همسر من برای دریافت مهریه بخاطر انتقال زمین اوقافی خودم به مادرم علیه من در دادگاه شکایت کیفری کرد مبنی به معامله به قصد فرار از دین و همزمان هم یک شکایت حقوق مبنی بر ابطال سند و انتقال زمین از مادرم به نام من کرد
من و مادرم در پرونده کیفری در دادگاه بدوی محکوم به زندان شدیم ولی در دادگاه تجدید نظر جفتمون تبرعه شدیم
ضمنا در پرونده حقوقی در دادگاه بدوی بعلت عدم حضور من و مادرم قاضی رای به ابطال سند و انتقال زمین از مادرم به من کرده.
خواستم از شما وکلای گرامی بپرسم حال با توجه به تبرعه من و مادرم در دادگاه تجدیدنظر کیفری ( چون واسه دادگاه ثابت نشد که این انتقال به قصد فرار از دین بوده چون ملک اوقافی بوده ) حالا اگه این رای پرونده کیفری رو در دادگاه تجدید نظر حقوقی به قاضی ارائه کنیم امکان ابطال رای بدوی ( مبنی بر ابطال سند و برگشت زمین به نام من ) داره یا خیر .
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

یک وکیل

در دادگاه تجدید نظر معامله به قصد فرار از دین اثبات شده و فقط مجازات حبس شما کنسل شده یا اینکه کلا تبرئه شدید و رای بدوی نقض گردیده؟ چنانچه رای نقض شده باشد حتما رای را ضمیمه دادخواست تجدید نظر حقوقی بفرمایید چون به احتمال زیاد رای بدوی حقوقی نقض خواهد شد. بهتر است بعد از ارجاع پرونده در به دادگاه تجدیدنظر حتما در دادگاه جهت اخذ توضیح به قضات محترم حاضر شوید و یا از حضور وکیل بهرمند گردید. 09128336594

حسن  ترابی شاندیز

جناب آقای حسن ترابی شاندیز:

سلام چون ملاک اصلی ابطال معامله صدفرار از دین است واین موضوع از طریق محاکم کیفری مردود شده از زمان اخذ حکم برائت در فرجه قانونی میتوانید اعاده دادرسی بدهید و پرونده مجددا با توجه به رای جدید رسیدگی شود. توجه داشته با شید از زمان ابلاغ حکم برائت 20 روز فرصت دارید!