مشاوره حقوقی رایگان - لایحه درمورد دادگاه دعاوی کیفری

مگر نباید در دادگاه دعاوی کیفری پروندها همزمان در یک شعبه رسیدگی شود و با عدل و انصاف تصمیم گرفته شود پس چرا شوهر من کتکا خورده و تازه محکوم به 6ماه حبس تعزیری شده است مگر نه اینکه بخاطر این است که قاضی متهمانی که ما ازشون شکایت کردیم از ماجرای دعوای ما بی اطلاع بوده که چنین حکم فصیخی را صادر کرده اند.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما عصبانی هستید وظاهرا بیشتر به آرامش نیاز دارید تا مشاوره.یاالله