مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

بنام خدا
من 20 ساله کارمند هستم و خانوم دبیر با آبرو زندگی کردیم و نیاز به راهنمایی و کمک داریم
دو یا سه ماهی هست که پسری سن 17 سال که درشهرک ما زندگی میکند با پیدا کردن شماره دخترم خودش را بعنوان خواسگار در دل دخترم جای داده و پس از تماسهای پی درپی دختر که 15 سال دارد و اولین بار این کار را تجربه میکند به مادرش میگوید و مادرش بصورت نامحصوص کنترل میکند و مراقبت و بدلیل جدی شدن من را درجریان قرار میدهند که پسره درخواست صحبت برا خواستگاری به اصطلاح میکند که من گفتم مگر تو این سن کسی خواستگاری میکند از کسی پدر مادر ندارد اگر چنین چیزی صحت دارد باید پدر مادرش و بزرگتر پا پیش بزارند ولی با اصرار دخترم و من قبول کردم با در جریان گذاشتن مادرش که بزرگترش نان آور خانوادش هست با این پسر حرف زدم ولی متاسفانه همانطور که در ذهنم بود ایشان یه بچه بیش نیست و هدفشم معلوم است چیست و چکارست حتی معنی کلمه ازدواج را هم نمیدانست سپس به ایشان گفتم ظرف چند روز بهت میگم چکار کنی و توهم دیگه مزاحم دخترم نشو تا جوابت را بدم که منتظر زمان خرید نبودم تا به همسرم و دخترم که با سادگی و کم تجربگی ایشون را پذیرفته بودن نشان دهم که چیکارست روزد دوم یا سوم بعد از ملاقات زیر آلاچیق شهرک دیدم پسری بر روی پاهی دختری دراز کشید و در کنار یه دختر پسر دیگه که ساکنین شهرک و همکلاسی دخترم بود دارن کارهای غیر مشروع در روز روشن و در محل دید و رفت و آمد مردم که حتی بنده روم نمیشه بگم انجام میدان پسرک خواست خودشو ازم مخفی کنه و بلاخره کشوندمش کنار و گفتم دیگه نبینمت وگرنه برخوردم باهات فرق میکنه و ایشون با پرویی تمام گفت شما اشتباه میکنید و ظاهرش معلوم بود چیزی هم مصرف کرده بود که با پرسو جو متوجه شدم شیشه هم مصرف میکند و سیگار و سیگاری هم همچنین و دخترم و خانومم را صدا زدم و پایین امدن و پسرک منفک شده بود و دخترها بودن و خانوده متوجه اعمال ایشو ن شدن چون همکلاسی دخترم اعتراف کرد و خود پسرک برا ی جبران کارش هی درخواست عفو از خانوادم کرده بود بلاخره فهماندم این یه پسر الوات و بی کفایتی هست ولی متاسفانه با اصرار مجدد متوجه شدم دخترم بخشیدش و الان مزاحمتها و تلفنهایش من و همسرم را عصبانی کرده و چند بار غیر مستقیم تذکرهایی دادم ولی یه پسر شیشه و بی آبرو که این چیزا حالیش نیست درضمن دخترم هرسال با معد ل 20 و امسال با معد 19و 55 قبول شده و ورزشکار و برای اولین بار است دچار همچین معضلی شده و شرایط کرونا و یا فشار روحی و دروغهای این پسر که شنیدم که ده ها دختر تو این سن که اولین بارشون هست را بخود وابسته میکند و تا کمبودهای خانوادگیش که نبود پدر و بی لیاقتی مادرش که یه مربی ورزش هست و هیچ وقتی برا این بچه نمیزارد را با بدبخت کردن و ایجاد مزاحمت روحی و روانی برا دخترهای و خانواد های ما بسازد تا وقتش بگذرد و بارها خواستم با طریق های مختلف باهاش برخورد کنم ولی ترس از آبرو و دخترم بیخیال شدم الان یک ماه است خواب و خوراک ندارم از محل هم دارم کوچ میکنم ولی که میخوام تا کاری انجام شود که این پسرک پاشو بکش کنار بارهای خواستم با تشویق چند نفر اینکارو انجام دهم ولی باز بخاطر آبرو دخترم و خودم کاری نکردم خواستم بدونم ارگانی یا پلیس میتواند با تهدید و ایجاد ترس و رعب وحشت کاری کند تا پسر که از زندگی دخترم و ما کنار برود چون کمک بزرگی در حق ما و خانواده ها ی دیگر که ترس از آبروشو از شهرک کوچ کردن چرا باید همچین آدمهایی که در آینده و الان دچار مزاحمت مردم و خانواده های آبرومند میشن جلوگیری نشه ممنوم از کمکهاتون و همیشه براتون برای نجات خانواد ام و خانواده هایی که این پسرک مزاحمت ایجاد کرده و میکند از صمیم قلب تشکر کنم تا اتفاقی نیوفتاده کمک کنید. ممنونم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سوال شما بسیار طولانی است بهتر است طی تماس تلفنی مطرح کنید