مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه تجدید نظر درباره طلاق خلع نوع اول

نزدیک به سه سال است که خانمم مرا ترک نموده،
سه سال پیش با مادرش خونه من بودن که طی جر و بحث مادرش با من همسرم صورتش را چنگ انداخت و با مادرش رفت خونه مادر و پدرش، روز بعد احضار شدم دادگاه به خاطر ضرب و جرح که توانستن با ارجاع به قسامه از من دیه بگیرن
سپس تقاضای عسر و حرج داد که بعد از دوبار حکم شهر محل سکونت و تجدید نظر استان به رد آن داد،
بازهم اعتراض به فرجام خواهی دیوان عالی کردن که دیوان عالی حکمی که به رد عسر و حرج بود را نقض کرد به علت نبود مشاوره و داوری بعد از برگشت پرونده به تجدیدنظر استان و انجام مشاوره و داوری دادگاه تجدید نظر حکم به عسر و حرج خلع نوع اول داد،
حال بنده همسرم را دوست دارم و قسم میخورم که کوچکترین ضرب و جرحی نداشته ام و میخواهم به رای دادگاه تجدیدنظر اعتراض کنم
لطفا راهنماییم کنید ممنونم از وقتی که برای بنده می گذارید.

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

به یک وکیل محلی مراجعه کنید با متن آرای مختلفی که اشاره کردید. بدون مشاهده مدارک امکان ارایه مشاوره وجود ندارد.