مشاوره حقوقی رایگان - حق عبور چند متر است

سلام بنده دارای زمینی هستم که 5000متر بوده و با عقب نشینی که شهرداری داده است وضع موجود شده 3600 متر و سند 3600 متر تکبرگ هم صادر شده و الان قطعه ی پشت زمین درخواست راه کرده است که به تازگی متوجه شدم داخل سند نوشته شده حقوق ارتفاقی ملک حق عبور که بنده 1متر راه را برای ایشان جا گذاشته ام و الان درخواست ماشین رو را دارد در صورتی که ملک ایشان بر خیابان 14متری می باشد تکلیف چیست ؟

پاسخ ها :

حسین صیاد

جناب آقای حسین صیاد :

برای همان یک‌متر راه می تواند عبور و مرور نماید مگر با رضایت شما

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

میزان و محل حق ارتفاق ، طبق سابقه قبلی راه ، مشخص خواهد شد و اینکه ...