مشاوره حقوقی رایگان - در خواست تهاتر بعد از حکم قطعی

با سلام همسر بنده وام ازدواج خود را که به من داده بود و من بابت جشن ازدواج خرج کرده بودم درخواست مطالبه نموده و دادگاه نیز در حکم قطعی بنده را محکوم به پرداخت نموده است حالا مدارکی پیدا کرده ام که بنده به حساب ایشان پول واریز کرده ام و تقریبا تمام وجه را پرداخت کرده ام حالا چگونه می توانم درخواست تهاتر نمایم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر بابت بازپرداخت بوده نه نفقه و موارد دیگر اعتراض کنید