مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل زمین

باسلام. در نحوه محاسبه اجرت المثل ایام تصرف زمین به متراژ 700متر که در جایی مرغوب و گران قرار دارد با کارشناسان دیگر اختلاف نظر دارم. این زمین اعیانی ندارد فقط بدرد اجاره دادن برای انبار میخورد.
اجاره دادن برای انبار ماهیانه 5میلیون است ولی کارشناسان دیگر نظرشان یک درصد ارزش زمین (برای اجرت المثل یکسال) است که ماهیانه 30میلیون میشود. و عنوان میدارند که اگر غاصب زمین را غصب نکرده بود مالک میتوانست آنرا با قیمت خیلی کمتری در سالهای قبل بسازد. بنظرتان آیا وحدت رویه کانون کارشناسان (یک درصد ارزش زمین برای محاسبه اجرت المثل یکسال زمین بدون ساخت) زیاد نیست؟
5میلیون اجاره انبار درست است یا 30میلیون که برمبنای یک درصد ارزش ملک بدست آمده؟ ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر به هیچ عنوان ، اجاره ماهانه ، 30 میلیون نخواهد بود و باید طبق قیمت روز اجاره بها ، زمین های مشابه در همان محل ، میزان اجاره بها
محاسبه بشود
استناد کارشناسان مبنی بر اینکه ، اگر غاصب ، زمین را غصب نمی کرد ، مالک می توانست در سال های قبل ، زمین را با مبلغ کمتری بسازد
یا ...... ، خسارت احتمالی محسوب می شود ، که طبق قانون ، خسارت احتمالی قابل اخذ نمی باشد و ...