مشاوره حقوقی رایگان - شکایت عدم فک پلاک خودرو

سلام، خسته نباشید
من دو ماه پیش یک خودرو خریدم که فقط قولنامه، کارت ماشین، کارت سوخت و بیمه نامه رو دارم و قرار شد فروشنده 40 روزه فک پلاک کند و سند رو انتقال بدهد. من تمام مبلغ معامله رو به فروشنده پرداخت کردم. تماس گرفتم و گفتند شهرستان هستم و میام وکالت میدهم. در قولنامه قید شده که فروشنده ظرف مدت 48 ساعت باید وکالت و سند رو در دفتر اسناد رسمی به فروشنده انتقال بدهد. امروز گشت کلانتری ماشین رو توقیف کرد و گفت شکایت عدم فک پلاک روی آن هست و ماشین رو به پارکینگ انتقال دادند.
من نفر سوم هستم که خریداری کردم و شماره شاکی رو گرفتم و با او صحبت کردم. یک مبلغ از خریدار طلب کار هست و از خریدارش و این که برگ سبز و سند ماشین دست ایشون هست. الان تکلیف من چی میشود? میتونم فک پلاک کنم و ماشینم رو آزاد کنم؟ ممنون میشوم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام وقت بخیر فروشنده مرتکب فروش مال غیر شده بهتر جهت توضیحات و مشاوره بیشتر تماس بگیرید