مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو

با سلام، ماشینمو فروختم و طبق وکالت نامه خریدار باید تا امروز فک پلاک میکرد که نکرده، امروز به خدمات قضایی برای شکایت عدم فک پلاک مراجعه کردم، گفتن چون آدرس خریدار تو وکالت نامه سنندج هستش باید بری پلیس اونجا شکایت کنی، آیا درسته؟ آخه من خودم یه شهر دیگه هستم و وکالت هم تو محضر شهر خودم دادم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

باید در دادگاه محل اقامت خوانده طرح دعوا کنید............ ابتدا سعی کنید با مذاکره ایشان را برای تعویض پلاک راضی کنید بعد اقدام به شکایت نمایید