مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره در خصوص تصرف عدوانی و ممانعت از حق و ابطال تقسیم نامه وراث

با سلام
در سال 1333 یک قطعه باغ با مساحت دو جریب مابین ورثه مالک اصلی باغ تقسیم و تفکیک شده است.
تفکیک به شرح زیر می باشد:
یک نفر وارث به میزان 8 قفیز (حدود 800 متر) از قسمت شمال باغ با راه عبور جداگانه و حق ممر.
سه نفر وارث مقدار یک جریب به صورت مشترک از قسمت جنوب باغ
موضوع مهم اینکه برای قطعه شمالی راه عبور جداگانه در نظر گرفته شده است. در سال 1348 یکی از وراث قطعه باغ یک جریب کل باغ یک جریب را از جانب خود فروخته و وارث قطعه باغ شمالی به عنوان شاهد امضاء کرده است. در قولنامه ای که سهم قطعه جنوبی فروخته شده است حدود اربعه ذکر شده ولی هیچ متراژی عنوان نشده است و نوشته شده ممر باغ شمالی از قسمت شرقی باغ بایر و باید شرب شود و حق آب بردن دارد. و نوشته ای در مورد راه جداگانه ذکر نشده است. بنده به عنوان مالک فعلی باغ شمالی ادعا دارم با توجه به تقسیم نامه مابین وراث راه جداگانه از قسمت شرق باغ جنوبی داریم و مالک راه جداگانه نیز می باشم. مالکین جدید قطعه جنوبی هم ادعا می نمایند باغ بنده راه ندارد و باید با هواپیما وارد باغ خود شوم و ادعا می نمایند تقسیم نامه و راه جداگانه باطل شده است و قولنامه مهم است. در صورتی که در قولنامه حتی یک متر از سهم بنده فروخته نشده و مالک قبلی باغ بنده هم فروشنده نبوده است. همچنین در جوی آب و مسیری که مورد ادعای بنده است درخت کاشته شده و برای عبور و مرور و حتی آبیاری مزاحمت ایجاد شده است. لذا با توجه به موضوعات ذکر شده درخواست راهنمایی دارم :
آیا تقسیم نامه سال 33 باطل شده است و راه جداگانه قطعه شمالی از بین رفته است؟
آیا همسایه فعلی با توجه به کاشت درخت و ممانعت جهت عبور و مرور بنده ، محکوم به تصرف عدوانی و ممانعت از حق می باشد؟

پاسخ ها :

تصرف عدوانی ممانعت از حق ابطال تقسیم نامه وراث