مشاوره حقوقی رایگان - باز پس گیری زمین دارای سند

با سلام، طبق سندی قطعی (بنچاق) متراژی مشخص و مشاعی به نام پدر بزرگ اینجانب در دست داریم که توسط ایشان خریداری شده بود، یکی دیگر از مالکان مشاعی این پلاک که بیشترین متراژ مشاعی را در این پلاک داشته اوایل انقلاب به خارج از کشور گریخت و فوت شدند و به دلایل مشخصی که ایشان داشتند بنیاد مستضعفان اموال ایشان را مصادره کرد، سالها پدر بزرگ اینجانب مکاتباتی با ایشان داشتند که متاسفانه پاسخی دریافت نکردند (لازم به ذکره پدر بزرگ اینجانب سالها بعد از انقلاب در دیوان محاسبات مشغول به کار بودند و مشکل سیاسی نداشته و فردی عادی بودند) ، به دلیل اینکه متراژ مذکور جای مشخصی در آن پلاک ثبتی ندارد، قصد پیگیری و احقاق داریم لذا میبایست متراژ قید شده طبق سند در آن پلاک ابتدا جانمایی شود و آیا این روش برای شروع روند کار درست است؟ یا باید از طریق بنیاد مستضعفان به دلیل مشاع و مشترک بودن زمین با آن مالک مشاعی که اموالش مصادره شده و متراژ ما هم میتوانست جزوی از آن بوده اقدام کرد؟ آدرس اموال و مشخصات مصادره ای آن شخص در آن پلاک ثبتی را میدانیم آیا میتوان مستقیم به بنیاد مراجعه کرد یا فایده ای ندارد و باید ابتدا جانمایی کرد؟ یا راه دیگری وجود دارد؟ لطفا راهنمایی کنید، سپاس از شما

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

اگر در قرارداد جانمایی نشده نمی توانید اقدام نمایید . باید با تمام مالکین مشاعی درخصوص تعیین محل واخذ سند تفکیکی هماهنگ فرمایید