مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین از بنیاد مستضعفان

قبل از انقلاب 6 فقره زمین کشاورزی توسط پدربزرگ اینجانب از افراد مختلف در طی چندین سال به صورت قولنامه خریداری شد (اسناد موجود است). سپس در حدود سال 1310 مقدمات لازم جهت ثبت سند توسط ایشان انجام می شود (یک برگه پرشده شامل واریز حق ثبت سند شامل تمبر و تاریخ البته بدون شماره موجود است). به فاصله کوتاهی پس از این اقدام زمین مذکور توسط بنیاد پهلوی غصب می گردد (اراضی بسیاری در آن منطقه به نام پهلوی اول و فرزندانشان سند شده است)- این زمین پس از انقلاب در اختیار بنیاد مستضعفان قرار گرفت و به مردم محلی اجاره داده شد و بخشی از آن نیز به فروش رسید.
با توجه به وسعت بالای زمین مذکور آیا امکان بازپس گیری یا دریافت غرامت آن (با صرف حداقل هزینه) وجود دارد؟ با تشکر

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار برای محترم مسائل ملکی بسیار تخصصی و حساس می‌باشد و تحت شرایط امکان بازپس گیری زمین‌ها می‌باشد و بدین جهت گفتگوی متقابل ضرورت دارد