مشاوره حقوقی رایگان - ملک قولنامه ای

با سلام، پدر بنده در سال 68 زمین 3 هزار متری داشت که بین بچه هاش به صورت دستنویس قولنامه میکنه و در قولنامه ذکر میکنه که تحویل داده ام تسویه حساب شده، بنده 10 سال سن داشتم ، 300 متری که به من رسیده بود در سال 98 فروختم به شخصی، در بنگاه و اون آقا شروع به ساخت میکنه تا 6 ماه پیش شخصی ادعای مالکیت زمین رو میکنه برگه دست نویس داره که پدر شما در سال 72 ملک را به من فروخته، پدر بنده در سال 95 فوت کرده، زمین تحویل اون آقا نبوده، پدربنده هم چیزی از این ماجرا در این 28 سال به ما نگفته بود، لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
قولنامه ایی که در سال68 توسط پدرتان به شما متتقل گردیده است مقدم بر قولنامه ایی مورد ادعایی شخص ثالث که مدعی است در سال72 معامله نموده است می باشد لذا شخصی که ادعای مالکیت دارد باید با ادله ایی مثبته مالکیت خودرا ثابت وقولنامه شمارا باطل نماید