مشاوره حقوقی رایگان - مصالحه نامه قبل از درخواست مهریه

سلام. پدر من فوت کردند و برادرم با خانومش در حال طلاق هستند. برادرم طبق مصالحه نامه ارثیه خود را به من فروختند و یک چک 10 ساله از من گرفته اند. الان خانم برادرم شکایت کرده و مهریه اش را از سهم ارث برادرم میخواهد. مصالحه نامه بین من و برادرم قبل از شکایت همسر او نوشته شده است.
میخواستم بدونم شکایت همسر برادرم چی میشود؟

پاسخ ها :

مصالحه نامه قبل از درخواست مهریه مهریه از ارث همسر صلح سهم الارث مهریه