مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو در کوچه

سلام.
ما در یک کوچه به عرض 6 متر زندگی میکنیم و خانه ی ما جنوبی است. ( محل ورود به خانه و پارکینگ ما )
یک همسایه داریم مقابل خانه ی ما که تازه آمده اند و خانه ی آن ها 2 بر هست ( محل ورود به خانه از شمال و جنوب راه دارد و پارکینگ آن ها هم در کوچه ی دیگر و جنوبی است).
همسایه از ما شکایت میکند که ماشین خود را نمیتوانیم در طرف دیگر کوچه روبروی پل خانه ی خودمان پارک کنیم و میگوید باید جلوی پل ماشین را پارک کنیم (طرف موافق خانه ی خودمان).
آیا همسایه ی محترم حق دارد؟
بر اساس کدام قانون حق با ما هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پارک ماشین مزاحمتی برای رفت و آمد آنها اعم از ماشین و شخص نداشته باشد امکان شکایت وجود ندارد