مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت

با سلام و خسته نباشید. پارسال یک مقدار آهن دنبال من بود در ماشین که جلوی من گرفته شد و یک آقایی که از او سرقت شده بود از عمد گفت چند تا آهن ها از من هستند و کارگر های اون اقا آمدند شناسایی چهره و گفتند نه این رو ندیدیم که دنبال ایشون باشد. گفته بودند 3 نفر بودند و اصلا شاهدی هم ندارد. بعد شب قبل از آن ایشون شکایت کرده که یک عدد موتور پمپ و ده عدد شیر آبیاری از او سرقت شده است. فردای اون روز که جلوی من گرفتند رو باز رفته در شکایت نوشته شب بعدی هم باز از من به دروغ سرقت شده است. بعد من همون روز از سرکار می آمدم اما هرچی گفتم از سر کار می آیم توجه نکردند و من برای ساعت کاری از شرکت چون در تعطیلات عید بود زمان برد و قاضی حکم داد یک سال حبس و رد مال. حالا من اون ساعت کاری که گفته شده اون شب سر کار بودم و در اعتراض زدم که قرار نقض شد. حالا دادگاه از شرکت استعلام درخواست کرده که ببیند اون برگه ساعت کاری ساختگی نباشد اما شرکت چون ورشکست کرده یک روز هستند و یک روز نیستند و هنوز به دادگاه جواب ندادند. سر بیمه هم چند سال اون جا بودم نریخته بودند و من هم شکایت کردم و این ها هم لج کردند و جواب دادگاه رو نمیدهند. خواستم بدونم من باید چی کار کنم؟ اگر زودتر جواب بدهید ممنون همگی میشوم..

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
می بایست پیگیر اثبات عدم حضور خود باشید چه با شهادت شهود( اگر دادگاه بپذیرد) و چه با پاسخ شرکت به دادگاه

پرسشگر :

ممنون از راهنمایتون.. اگه شرکت جوابی نده دوباره ابلاغ برای شرکت میره؟ چون شرکت خوابیده و چندوقتی یکبار کار میکنن

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
مجددا از دادگاه بخواید که به شرکت ابلاغ کنه