مشاوره حقوقی رایگان - دستمزد صافکاری

باسلام و خسته نباشید عوامل برنامه:
توضیح اینکه بنده ماشین سمند دارم و برا صافکاری کلی به صافکاری نشون دادم ایشون به بنده یه عدد گلگیر جلو و رکاب کامل و سپر عقب و یک رودری عقب سمت راننده گفتن تهیه کنم بعد از خریداری قطعات ماشینو شسته تحویل بدم و بعد از اتمام کار گفتن دستمزد عادلانه محاسبه میکنن، کارهای انجام شده روی خودرو بنده صافکاری کامل دور چراغ عقب طرف شاگرد بود که اصلا قابل رضایت نیست یعنی به چنتا صافکاری نشان دادم رضایت نداشتن، تعویض رو درب و گلگیر که فقط بستنش بود چون قبلش باز کرده بودم و تعویض رکاب بود که رکاب نو رو از نصف به صورت طولی بردیده و نصف پایین رکاب رو چنتا خال جوش زده که اونم اصلا قبل رضایت بنده نیست و اون‌ یکی رکاب هم چنتا تو رفتگی داشت که اونم با جوش پرکرده توراتی هارو و روی هر سه تار هم چنتا تور فتحی کوچیک بود که اونارم درست کرده و هیچ کدوم اینها قابل قبول نیست حال با این حال ایشون 4500تومن دستمزد از بنده ادعا میکنن میخاستم ببینم این تعیین دستمزد راجب به این کارهای انجام شده چطور میتونم عادلانه تصمیم بگیرم یعنی اگه بنده هر چهار رو دربهارو تعویض میکردم از این نحوه ی محاسبه پایین تر بود و ماشین نو تر دیده می‌شد لطفن راهنمایی کنین ممنون از لطفتون موفق و پیروز باشین.

پاسخ ها :

محمود  عابدي

محمود عابدي :

به اتحادیه مربوطه شکایت کنید،البته‌ اول تقاضای فاکتور کنید

مهدی پیراسته

مهدی پیراسته:

باسلام .

پاسخ شما رو ماده 220 قانون مدنی در بخش عقود و تعهدات داده است . بااین توضیح که عقود نه تنها متعاملین را متعهد به انجام توافقات مندرج در عقد میکند بلکه متعاملین را به کلیه نتایج حاصل از عرف و عادت و قانون متعهد میسازد .
وقتی که شما اتومبیل خود را به صافکارهای دیگری نشان دادید و همه آنها از اجرای تعهد صافکار اتومبیلتون ناراضی بودند یعنی اینکه نتیجه حاصل را عرف حاکم بر صافکاری تایید نکرده است .
و به نظر شما طبق ماده مذکور میتوانید
دادخواست الزام به تکمیل انجام تعهد را علیه صافکار ماشینتون طرح کنید .

حسین صیاد

جناب آقای حسین صیاد :

برای اطلاع از واقعی بودن دستمزد مورد ادعا، به اتحادیه مربوطه صافکاران مراجعه نمایید