مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد ملک

با سلام. من زمینی را در آذر 1399خریداری کردم و بعد از چند ماه در اواخر فروردین 1400 به فروش رساندم. فروشنده مبلغ قرارداد را در دو فقره چک یکی 3 روزه و دیگری 2 ماه و نیمه تحویل داد. چک اول پاس شد و بعد از گذشت یک ماه خریدار اعلام کرد که زمین فوق دارای عقب نشینی است و چک دوم را پاس نخواهد کرد و درخواست فسخ قرارداد را دارد. ما چون اطلاع نداشتیم از این موضوع بعد از پرس و جو متوجه شدیم 35 متر از 107 متر زمین دارای عقب نشینی است اما شهرداری مبلغ این عقب نشینی را پرداخت میکند یا در قبال آن پروانه یا امتیاز میدهد و همچنین این عقب نشینی درون کوچه 8 متری است که قرار است 10 متری شود و خیابان یا بلوار نیست کوچه است اما در قرارداد بندی وجود دارد که نوشته اگر زمین مورد معامله بعد از استعلام شهرداری ملک مورد معامله در مسیر بلوار با طرح های مختلف آموزشی، بهداشتی و ... قرار داشته باشد. فروشنده موظف است علاوه بر استرداد ثمن قرارداد یک مبلغی هم به‌ عنوان جریمه به خریدار بپردازد.
با این تفاسیر آیا قرارداد قابل فسخ است یا خیر؟

پاسخ ها :

فسخ قرارداد ملک عقب نشینی زمین خریداری شده عقب نشینی زمین زمین