مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظر افسر تصادف

با سلام. با ماشین شخصی قصد دور زدن داشتم که یک موتور سوار در مسیر مستقیم در حال حرکت بود و با مشاهده ایشان ترمز گرفته و توقف نمودم. فضای کافی برای رد شدن داشتند و متاسفانه چون سرعت او زیاد بود در حدود 10 متر قبل از این که به ماشین من برسد واژگون شد و با لغزیدن به سپر جلوی ماشین من برخورد کرد. افسر راهنمایی با مشاهده صحنه من را مقصر اعلام کرده است در حالی که موتور سوار هیچ گونه برخوردی با ماشین من نداشته است. چطور میتوانم اعتراض بدهم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر پرونده ایی در اینخصوص تشکیل شده است میتوانید در زمان مراجعه به شعبه رسیدگی کننده نسبت به کروکی افسر اعتراض کنید تا به هیات کارشناسی ارجاع شود