مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف بدون گواهینامه

با سلام. من و همسر و فرزندم در هفته اول خرداد با موتور تصادف کردیم و اتفاق از این قرار بوده است که گویا یک پراید به موتور ما برخورد سطحی کرده و همسرم از مسیر منحرف شده است و چون در جلوی راه او یک گودال بوده کنترل موتور از دست او بیرون آمده و موجب زمین خوردن ما میشود. سر من و سر همسرم شکسته است و کتف او از جلو و پشت شکسته است و دست و پای او زخمی شده است و خدا را شکر پسر من هیچ صدمه ای ندیده است. در زمان تصادف مردم جمع شده و بلافاصله با اورژانس تماس گرفته و ما را به بیمارستان منتقل میکنند. من یک شب بستری بودم و همسرم به دلیل تشخیص اشتباه شکستگی مرخص میشوند در حال حاضر ما به دنبال شکایت و گرفتن خسارت تصادف هستیم. اما به کلانتری که مراجعه کردیم گفتند که شاید حرف شما به جایی نرسد زیرا در هنگام تصادف پلیس حضور نداشته است و در ضمن راننده پراید فرار کرده است و به همسرم گفتند که باید موتور به پارکینگ برود در صورتی که موتور پلاک قدیم است و بیمه ندارد و همچنین همسرم گواهینامه ندارد و این موتور وسیله کار ما هست. با این تفاسیر اگر واقعا حرف ما به جایی نمیرسد دنبال آن را نگیرم؟ هر چند که به خاطر شکایت هزینه هایی را از جیب دادیم. ممنون.

پاسخ ها :

حسین محمدحسینی

حسین محمدحسینی :

درود
پیگیر باشید و طبق گفته هاتون اعلام کنید خودرویی ب شما برخوذد کرده و فرار کرده.
در اینصورت دیه همه شما پرداخت میشود