مشاوره حقوقی رایگان - اقاله

سلام. ملکی خریدم ( آپارتمان 4 واحدی ) صاحب ملک به علت عدم پرداخت بدهی بانکی، بانک اقدام به اخذ سند نموده است و طبق وکالت اقاله که صاحب ملک به یکی ساکنین واحد داده، تقاضا پرداخت بدهی و انتقال سند از بانک نموده است. حتی بانک مجوز اقاله رو از تهران اخذ و اعلام کردند تا با بانک تسویه کنیم بعد از دو روز به بانک رفته و رئیس شعبه گفت از مدیریت حقوقی بانک تلفن کردند و گفتند اقاله لغو شده و فقط میتوانید در مزایده شرکت کنید و واحد خود را بخرید. لطفا راهنمایی کنید.؟ چی کار میشود کرد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اکر مالک امادگی پرداخت بدهی خود را دارد تا با بانک تسویه وملک خودرا پس گیرد لذا اعلام بانک که گفته است در مزایده شرکت نمایید وملک را بخرید بلادلیل وغیر قانونی بوده ومالک میتواند قبل از انجام مزایده با بانک تسویه نماید
لذا توصیه میشود از طریق بازرسی بانک موضوع پیگیری گردد