مشاوره حقوقی رایگان - تحویل مبیع

با سلام بنده آپارتمانی را پیش خرید نموده و خرداد ماه 99 موعد تحویل بود و تمام مبالغ و چک ها به موقع پرداخت شده که مالک علاوه برا اماده نکردن مبیع تا ان تاریخ درخواست پول اضافه تر از تحویل نمودن. بنده اظهارنامه ای برای تحویل در شهریور 99 فرستاده جواب ندادند و کارشناس دادگستری نواقصات را نوشتند. و در ابان ماه مجبور به پیگیری پرونده از کانون داوری شده و حق داوری را پرداخت نمودم پس از ان فروشنده اقدام به ارسال اظهارنامه برای تحویل نموده لیکن در جلسات داوری حاضر به پرداخت خسارت و نصف هزینه داوری نشده و تحویل ندادند داور هم بعد از شش ماه رای صادر کرده و فروشنده را بعلت کرونا مسئول پرداخت خسارت ندانسته و از تاریخ شروع داوری بنده را محکوم به پرداخت 9میلیون خسارت قراردادی و خسارت تاخیر تادیه نموده. در حالیکه خسارت قراردادی روزانه 50 هزار برای فروشنده نوشته شده و فروشنده به دلیل مطالبه من در خصوص هزینه داوری حاضر به تحویل نشده. حال بنده میتوانم پول تحویل به مبلغ 50میلیون را در حساب دادگستری تودیع نموده و درخواست تحویل نمایم و ابطال رای داور در خصوص جریمه بنده نمایم؟ چون فروشنده در اول در خواست پول اضافه نموده و از طرفی با عدم تحویل بنده را مجبور به گذشت از هزینه های دادرسی مینمود و فقط در صورت تحویل کامل پول و گذشت از شکایت تحویل میداد؟ و اینکه داور از ایشان جانبداری کرده و بنده که پیگیر پرونده بودم گفتند فروشنده پول را کامل خواسته و روی حرف خود یعنی فسخ قرارداد هستند. پیش یک وکیل رفتم گفتند چون شما پول را تحویل ندادید جریمه شدین و ایشان هم مسئولیتی نداره چون باید شما پول را به حساب دولت واریز میکردید. واریز پول به حساب دولت چگونه و از چه راهی می باشد.

پاسخ ها :

تحویل مبیع جریمه تاخیر در پرداخت ثمن معامله پرداخت ثمن معامله ابطال رای داوری معامله ملک