مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اجاره در زمان کرونا

با سلام بنده به مدت 6 سال در ملکی به مساحت 78 متر وساختمان 12 سال ساخت مستاجر میباشم و دوماه از مدت زمان اجاره واحد باقیمانده است تا 20 مردادماه 1400 که در این مدت 6 سال تمامی اجاره ها و مصرفیها سروقت و بدون تاخیر پرداخت شده است و در این مدت بنده سه سال مدیر ساختمان هستم که برای رفاه وآسایش تمامی ساکنین با تمام وجود انجام وظیفه نموده ام و موجر بنده به بهانه اضافه نمودن 100درصدی به مبلغ اجاره و 400 درصدی به مبلغ پول پیش اعلام نمودن که میخواهند ملک را بفروشند به بهانه مستاجر جدید و اجاره نامه جدید، ولی اگر بخواهند تمدید اجاره نمایم باید با خواسته ایشان عمل کنیم و متاسفانه این فروش خانه شده اهرم فشار برای موجرین علیه مستاجرین و در استان البرز به راحتی با این شرایط بحرانی در کرونا حکم تخلیه میدن ، آیا راهکاری وجود دارد که اجاره نامه تمدید شود در ضمن تا 30 در صد هم بنده راضی به تمدید هستم (مبلغ فعلی اجاره 10 میلیون پیش با ماهی 1450 میلیون تومان و اجاره جدید را گفتند 50 میلیون 2800 اجاره ماهیانه) که سه نفر از همسایگان شاهد هستند و در این شرایط کرونا حتی برای پیدا کردن خانه به خاطر اینکه میگن احتمال ناقل بودن هست بازدید نمیدهند.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.باتشکر

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام طبق مصوبه ستاد ملی کرونا امسال هم اجاره نامه ها با حداکثر افزایش 20درصد برای شهرستان ها تمدید شده