مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام
شوهرم هفت ماهه خونه رو ترک کرده خانوادش در شهره دیگری زندگی میکنن خیلی فاصله داره با شهری که ما زندگی میکردیم کلا من ازشون بیخبرم شکایت کردم برا نفقه و مهریه که در دادگاه حاضر نشدن رای این بود که نفقه من و دختره هفده سالمونو پرداخت کنن که به ایشونم از طریق فرم ثنا ابلاغ شد که ایشون باز هم اهمیتی ندادن سوال من از شما اینه من چجوری میتونم حق طلاق بگیرم ؟ چون یکی از بندای سند ازدواج پرداخت نکردنه نفقه هست که زوجه میتونه حق طلاق داشته باشه، سوال بعدیم این که من اگه حق طلاق گرفتم مهریه بهم تعلق میگیره با توجه به اینکه ایشون کارمند قراردادی شرکت نفت هستن و چیزی جز اینم برا توقیف اموال ندارن و توقیف حقوقشون خیلی سخت هست برای من چجوری باید حقه طلاقو بگیرم حقو حقوقم رو میخوام با حق طلاق امکانش هست چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

به نظر من از وجود یک وکیل بهره ببرید. شما باید در دادسرا شکایت ترک انفاق برای خود و فرزندتان مطرح کنید. با رای ترک انفاق و شهادت شهود نسبت به اینکه ایشان منزل را ترک کرده اند در دادگاه خانواده تقاضای طلاق بفرمایید. رای ترک انفاق برای درخواست طلاق اهمیت زیادی دارد. در ضمن لازم نیست کل مهریه را ببخشید در دادخواست طلاق یک یا دو سکه را بذل کنید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.(هزینه موارد فوق جهت جلسه مشاوره است)یاالله

یک وکیل

با سلام "1- در فرض سوال شما که شوهرتان مدت 7 ماه است ترک خانه و کاشانه نموده است چنانچه ایشان مدت 6 ماه متوالی ( پیوسته ) و یا مدت 9 ماه متناوب ( ناپیوسته ) در مدت یکسال بدون عذر موجه ترک زندگی خانوادگی نموده باشد موضوع صدر سوال شما منطبق بربند 1 از تبصره ماده واحده قانون الحاق یک تبصره به ماده 1130 قانون مدنی و از مصادیق عسر و حرج است و می توانید با دو شهود مرد یا دو شاهد زن بعلاوه یک شاهد مرد واجد شرایط شهود ( که شرح آن مفصل است و توضیح آن در این مقال نمی گنجد ) ادعای خود را در محکمه اثبات نمائید . 2- چنانچه همسرتان نفقه شما و فرزند مشترک تان را هم به موجب حکم قطعی شده دادگاه و اجرائیه صادره نپردازد و یا عاجز از پرداخت نفقه باشد و اموالش هم تکافوی پرداخت آنرا نداشته باشد این موضوع هم به تشخیص قاضی رسیدگی کننده به پرونده نیز می تواند وفق ماده 1129 قانون مدنی از مصادیق غیراحصائی عسر و حرج قلمداد گردد . 3-صدور حکم طلاق بائن ناشی از مصادیق عسر و حرج نافی پرداخت مهریه شما نیست و برای دریافت طلب و حقوق مالی زوجیت خود از همسرتان می توانید اموال ایشان یا یک سوم حقوق استخدامی ایشان را توقیف و برداشت نمائید .

یک وکیل

تصحیح انتهای پاسخ به سوال : چونکه متاهل هستند توقیف یک چهارم حقوق استخدامی ایشان امکان پذیر است و افراد مجرد یک سوم .