مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

باسلام بنده 1سال پیش شکایت از کارفرما کردم از شرکت خدمات اداری شهر شهرداری بنده از سال 1375 الی 1386کارمند این شرکت مامور به سازمان تاکسیرانی بودم که 4سال و 5ماه اول رو برای بنده بیمه رد نکردن شکایت کردم و فقط توانستم 2سالش رو بگیرم فقط بیمه و سوابقش رو چون بعضی از ماه های سال رو قراردادم رو پیدا نکردم سال 76و79 را قرارداد ندارم یعنی متاسفانه در خلاصه پروندم نبود ولی از سازمان تاکسیرانی نامه ای گرفتم که از سال 75 الی 86 در این سازمان مشغول به کار بودم ولی قبول نکردن ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید آیا میتونم باز شکایت کنم در ضمن حق حقوقم شامل سنوات و غیره رو تو این 4سال بهم ندادن محبت میکنید کمکم کنید اگر 2سال ردیف بشه بازنشسته میشم ممنون از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید نسبت به رای صادره اعتراض کنید
سنوات غیره را اگر شکایت نکردید می توانید از طریق اداره کار شکایت کنید