مشاوره حقوقی رایگان - رفتار آزار دهنده ی پدر

سلام وقت بخیر. ببخشید من یه دختر 18 ساله هستم. سه فرزند هستیم. پدر من از اوایل ازدواج خیلی مامانمو اذیت کرده و معتاد مواد هم بوده. الان هم متاسفانه معتاد عرق و شراب شده و حتی خیلی کم پیش میاد که پدر من مست نباشه. و بدتر از اون این که وقتی مصرف می‌کنه خیلی بد اخلاق میشه و هر فحشی به همه میده. با توجه به اینکه این عرق و مشروبات گران هست ولی اصلا برای ما خرج نمیکنه و پشتوانه ای هم نداریم برای طلاق . واقعا خسته شدیم و بعضی مواقع آرزوی مرگ برا خودمون یا اون میکنیم. میشه راهنمایی کنید که ما چیکار بکنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میتوانید با عنوان ترک انفاق شکایت کنید و در خصوص توهین فحاشی نیز می توانید شکایت کنید