مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری تعاونی با کارشناس رسمی دادگستری

با عرض سبلام و احترام
برای تعیین ارزش سهام خواهان ( تعاونی ) به قیمت روز که به دلیل عدم ایفای تعهد به عضو تعاونی وارد شده از کانون کارشناسان رسمی دادگستری یک نفر کارشناس به خواهان معرفی شده است. به تعاونی مربوطه ابلاغ شده است که با این کارشناس رسمی دادگستری همکاری نموده و اطلاعات لازم را در اختیار کارشناس رسمی قرار دهد . چنانچه تعاونی مربوطه با این کارشناس همکاری نکرد و اطلاعات و اسناد و مدارک لازم را در اختیار ایشان قرار نداد آیا دادگاه بر اساس گزارش کارشناس حکم به نفع خواهان صادر می کند یا پرونده مسیر دیگری را طی می کند؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
اگه کارشناس بر اساس دستور مقام قضایی تعیین شده باشه و باهاش همکاری نکنید قرینه ای بر صحت ادعای خواهان هست ولی در هر صورت تصمیم گیری با دادگاهه