مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام خانه من توسط اجرای احکام خانواده به نام همسرم انتقال یافته قبل از توقیف ملک در رهن مستاجر به مبلغ 25میلیون و اجاره 100هزار تومان بوده از وقتی ملک توقیف شد اجاره را به حساب دادگاه واریز میکرد بعد از اینکه ملک بنامش شده 25میلیون مبلغ رهن منزل رو کی باید بده از وقتی ملک توقیف شده من هیچ تصرفی بر روی ملک نداشتم اما حالا در دادگاه حقوقی از من شکایت اجرت المثل ایام تصرف و خلع ید هم کرده من هم قبل از اینکه ملک بنامش بشه به اجرای احکام لایحه داده بودم که هیچی بابت پرداخت رهن مستجر ندارم توی اگهی مزایده هم مبلغ رهن ذکر شده بود اما حالا در دادگاه حقوقی دادخواست اجرت المثل ایام تصرف و خلع ید کرده من باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .روابط مالی فی مابین شما و مستاجر ربطی به همسرتان ندارد و مبلغ رهن را باید شما پرداخت کنید در خصوص اجرت المثل اگر تصرفی نداشته اید و اجاره بها به حساب دادگاه واریز ش
ده تکلیفی متوجه شما نیست