مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از هیئت مدیره ساختمان

با سلام. لوله موجود در فن کویل از سه روز پیش آب میداد و چون هر واحد دارای شیر فلکه مجزا نیست ما به هیئت مدیره لزوم تخلیه شبکه و تعمیر لوله را اطلاع دادیم. بعد از مدتی مقدار آب بیشتر شد و در ضمن هیئت مدیره عنوان کرد که میتواند جلوی آب ورودی را بگیرد اما ما باید از طریق حوله خشک کن تمام آب داخل شبکه (هشت طبقه واحد) را خارج کنیم. تقریبا نزدیک سه ساعت آب باز بود و آبی قهوه ای مایل به سیاه رنگ از این لوله خارج شد اما ذره ای از فشار آب کم نشد. سپس رییس هیئت مدیره بعد از اتلاف مقدار زیادی آب عنوان کرد که یکی از پمپ ها قطع نبوده و اصلا نمیتوانند پمپ را قطع کنند چون همسایه ها از گرمای منزلشان شاکی میشوند و گفت با این نشتی سر کنیم چون تخلیه شبکه دو روز طول میکشد و از جهت نشتی مشکلی پیش نخواهد آمد.
فردای آن روز از یک متخصص برای تعمیر لوله دارای نشتی استفاده کردیم و به قدری پوسیدگی زیاد بود که به محض شروع کار و بدون وارد شدن فشار زیاد لوله ترکید و تا 5 سانتی متر آب قهوه ای رنگ در کل پذیرایی ما جریان پیدا کرد. بطوریکه اکنون تمام پارکت ها، لوازم چوبی و بخشی از کاغذ دیواری ها نیازمند تعمیر هستند.(خسارت حدودا 40 میلیون تومان) در ضمن رییس هییت مدیره قبل از ورود آب به منزل کوچکترین بررسی انجام نداد، علاوه بر آن باقطع کردن آب ورودی، تنها پنج دقیقه طول کشید تا آب تخلیه شود نه دو روز. ضمنا رییس هییت مدیره به دروغ بیان کرد در مکانی خارج از شهر قرار دارد و توانایی رسیدگی هم ندارد. در ضمن به صورت شفاهی طی شده بود که مسئولیت طبقه پایین در صورت رخ دادن این اتفاق به هیچ وجه با ما نیست.
خلاصه با وجود شواهد کافی و همچنین وجود حداقل دو نفر مرد شاهد چقدر احتمال برد این پرونده و دریافت خسارت وجود دارد و چگونه پرونده باید مطرح شود؟
در پایان اگر مطلب به طرز مناسبی بیان نشد پوزش میطلبم اما اگر جایی شبهه ایجاد کرد ما با بررسی های خودمان کوچکترین تقصیری نداریم و صرفا راهنمایی های غلط و کوتاهی های هیئت مدیره باعث ضرر به ما شد.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
اگه ثابت بشه که ورود خسارت منتسب به ایشون هست دادگاه براساس دو نفر شاهد حکم میده ولی اثبات رابطه انتسابی تقصیر به ایشون قانونا کار سختی هست و کارشناس دادگستری باید در مورد میزان تقصیر هرکس نظر بده