مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام.
پدر همسر من 8 سال پیش فوت شده است و برادر همسر من کلیه مدارک و اسناد پدر مرحوم رو پیش خودش نگه میداشته و مانع انحصار وراثت میشده است.

این اسناد علاوه بر شناسنامه متوفی، سند ازدواج متوفی، سند ملک متوفی، گواهی فوت متوفی، همچنین شامل یک سری اسناد دستنویس و اسناد کاغذی یک تعداد انبار و سوله هم بوده است.

از اون مرحوم 7 دختر و همسرانشون همگی زنده هستند و همگی آن ها بچه دارند و بعضی ها هم نوه‌های دختر و پسر هم دارند.

متاسفانه برادر همسر من یک ماه پیش فوت شده است و از ایشان همسر و دختری ده ساله باقی مانده است.
همسر این برادر تازه فوت شده ادعای وراثت کرده و همچنین از برگرداندن اسناد ذکر شده خودداری میکند و تهدید کرده که ملک پدربزرگ دخترش که مادربزرگ دخترش در آن ساکن می باشد را توقیف میکند.

1- آیا همسر فرد تازه فوت شده از ماترک پدرشوهرش که 8سال قبل فوت شده بوده ارث میبرد؟

2- آیا دختر فرد تازه فوت شده از ماترک پدربزرگش که 8 سال قبل فوت شده بوده ارث میبرد؟

3- با توجه به این که نسبت به اموال مرحوم پدر همسر من اقدامی جهت انحصار وراثت انجام نشده بوده و توسط برادر همسرم که تازه فوت شده مانع ایجاد شده بوده، آیا اکنون که ایشون خودش فوت شده هنوز از ماترک پدرشون ارث میبرد؟ به عبارت دیگر آیا پسر تازه فوت شده از ماترک پدر که 8 سال قبل فوت شده ارث میبرد؟

4- چگونه میتوان از طریق قانون آن اسناد را از دست و اختیار همسر تازه متوفی خارج کرد؟

5- آیا قانونا این خانم میتواند با بهانه وارث بودن خودش از همسر تازه فوت شده‌اش و وارث بودن همسر تازه فوت شده‌اش از پدر فوت شده‌اش و وارث بودن دخترش از پدر تازه فوت شده‌اش و پدربزرگ فوت شده‌اش ملک پدرشوهر متوفی خود را توقیف کند یا مادربزرگ دخترش را که در آن ملک ساکن است از آن ملک خلع ید کند؟

از راهنمایی شما بینهایت سپاسگزار خواهیم بود.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
سوالات کوتاه جواب کوتاه میتوانید از مشاوره تلفنی بهرمند شوید