مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل زندان به جریمه نقدی

با عرض سلام .من نوازنده یک مراسم خانوادگی بودم که گرفتن مراسم و خودمون برگزار کرده بودیم و کاملا خانوادگی بود. برای ما سه نفر گروه ارکست به دلیل فساد یک سال زندان نوشته است و نوشتند اعتراض بدهید و ما هم دادیم. آیا میشود زندان را به جریمه تبدیل کرد یا تعهد بگیرند؟

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
تصمیم در این خصوص به عهده قضات تجدیدنظر بوده لکن چنانچه سابقه کیفری موثر نداشته باشید احتمال تعلیق مجازات شما وجود دارد .