مشاوره حقوقی رایگان - حقوق سهامدار شرکت سهامی خاص

سلام. در شرکت سهامی خاص سهامداری که سهم زیر 50 درصد دارد. از اون جایی که در مجمع قدرت ندارد و تبعا ممکنه هیات مدیره هم باب میل او نباشد چطور میتواند کنترلی بر رفتار شرکت داشته باشد؟ یعنی شرکت ممکن هست هر سال ضرر بدهد یا در حالت بد تبانی و سوءاستفاده و این فرد نه قادر هست سهام بفروشد و نه میتواند جلوی ضرر رو بگیرد.
آیا راهی هست که بشود از این شرایط خارج شد یا کنترلی داشت؟ مثلا از طریق بازرس یا نمی دونم درخواست گزارش و حسابرسی و یا ... در کل میشود گفت سهامداری زیر 50 درصد خطرناک هست؟

پاسخ ها :

اشرف رودسرابی

اشرف رودسرابی :

با مطالعه اساسنامه شرکت اگر تخلفی مشاهده کنید میتوانید به بازرس یا حسابرس اطلاع دهید.