مشاوره حقوقی رایگان - به جریان انداختن مجدد پرونده

سلام. من یک پرونده در سال 93 داشتم که دیوان به دلیل این که مدرک کافی نداشته ام رای قطعی صادر نموده است و الان بعد چند سال مدارک جدید دارم. چگونه میتوانم درخواست بدهم تا رای دیوان تغییر کند و پرونده با مدارک جدید مورد بازیابی قرار بگیرد؟

پاسخ ها :

اكرم  حق شناس

اكرم حق شناس :

با استناد به دلایل و مدارک جدید دوباره میتونید اقانه دعوی کنید حتما حضورا با همکاران مشاوره بگیرید