مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن پول

با سلام خسته نباشید.
شیش سال پیش برای چند نفر دوربین مدار بسته و سیم کشی و .... انجام دادم که هزینه بالایی داشت و هنوز هم پرداخت نکردن و قراردادی ندارم. ولی چند نفر باهام کار کردن که حاضر به شهادت دادن هستن. راهنمایی برای شکایت کردن میخواستم و امکانش هست به قیمت روز خسارت رو بگیرم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اول استشهادی مبنی بر کارکردن شما و قیمت و عدم پرداخت وی تهیه کنید. خیر به نرخ روز نیست. به نرخ همان زمانی است که کارکردید