مشاوره حقوقی رایگان - توهین و تهدید پیامکی

با سلام یکی از دوستانم با همسرش اختلاف پیدا کردن و میخوان جدا بشن و ایشون با پیامک به همسرش توهین و تهدید کرده اونا هم شکایت کردن و حکم صادر شد و ما اعتراض نزدیم حکم جلب گرفتن امدن این دوست مارو بردن زندان حکمشم 1 سال حبس تعزیری 80 ضربه شلاق و 5میلیون نقدی میخواستم بدونم میشه الان کار کرد از زندان بیاد بیرون با وثیقه یا نه ایا وکیل میتونه براش کاری کنه که وکیل بگیریم یا نه اینم بگم که طرف همسرش وکیل دارن همه این کارا رو اون وکیل کرده اونا از طریق پیامک با اعصابش بازی میکردن عصبانیش میکردن که این توهین کنه بهشون
با تشکر

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
با استناد به قانون کاهش مجازات حبس تعزیری ،مجازات جرائم قابل گذشت به نصف تقلیل یافته و قاضی باید در تعیین مجازات برای متهمین حداقل مجازات را منظور کند ،لذا میتوانید با استناد به قانون مذکور از دادگاه درخواست تخفیف مجازات کنید و دادگاه مکلف به انجام آن است .
موفق باشید