مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام و خسته نباشید خدمت شما وکلای عزیز
دیروز یکی از دوستانم از طریق پیامکی که با متن برای دریافت جایزه خود تماس بگیرید و شماره ثابت مربوط به تهران را داده بودند که این دوستم از روی کنجکاوی زنگ زده بود و خانومی اون طرف خط خود را نماینده قرعه کشی پنل مخابرات معرفی کرده بود وگفته بود شماره شما از طریق مخابرات استان خراسان رضوی به ما معرفی شده و شما به همراه چهار نفر دیگر در قرعه کشی که پنچ جایزه نفیس که دوتا از جوایز خودرو و کمترین آن جایزه 5میلیون تومانی است یعنی شما در بدترین حالت برنده پنج میلیون تومانی خواهید بود فقط برای اینکه شما در قرعه کشی شرکت داده شوید باید از کالاهایی که معرفی میکنیم خرید کنید که کالاهای معرفی کردند از پانصدهزار تومان تا یک میلیون ودویست هزار تومان بود که دوستم مبلغ هفتصد هزار تومان رو واریز کرده بود و ضمنا گفته بودند که قرعه کشی به صورت پخش زنده از شبکه ... پخش خواهد شد که نشده لطفا راهنمایی کنید آیا میشود پول واریزی رو برگرداند؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با شکایت از مالک شماره تلفن و صاحب حساب در همان شهر خودش تحت عنوان کلاهبرداری رایانه ای میسر است

حميد  شفيعي دستگردي

حميد شفيعي دستگردي :

بله پلیس فتا جرایم سایبری وکلاهبرداری مجازی شکایت کنید