مشاوره حقوقی رایگان - قتل به دلیل خیانت به همسر

سلام
متاسفانه سه هفته قبل شوهر خواهرم به خواهرم خیانت می‌کند و با زنی وارد رابطه میشود و شب پس از اطلاع یافتن خواهرم از خیانت شوهرش زمانیکه شوهر خواهرم به خواب می‌رود خواهرم با چاقو و با وارد کردن ضربات متعدد به گردن و سر و سینه شوهرش رو به دلیل خیانت به قتل می‌رسونه و بعد از انجام قتل خواهرم به پدرم با پیامک اطلاع میده که این اتفاق افتاده و گفته که شایدا بعدا از من خبردار بشین و فعلا می‌خواهم از کشور خارج بشوم اما متاسفانه پدرم خواب بود و صبح قبل از رفتن به سرکار پیامک رو مشاهده می‌کنه و بلافاصله به ما میگه و خودمون رو میرسونیم به خونه و با کمک افراد وارد خونه میشیم و با جسد خونی همسر خواهرم روبه رو میشیم
خواهرم شب متواری شده و فرار کرده و در حال حاضر هیچکس نه دوستان و نه فامیل و آشنایان هیچکس از خواهرم اطلاعی نداره
اصلا نمی‌دونیم خواهرم الان تو ایرانه یا شاید هم بصورت قاچاقی از کشور فرار کرده
باید چه کنیم تا بتونیم خواهرم رو پیدا کنیم
هرجا رفتیم از پلیس تا تو خیابون ها نبود
مادر و پدرم شب و روز ندارن

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

بايد منتظر بمانيد يا توسط پليس يافت شود و يا با شما تماس بگيريد ولي در صورت پيدا شدن حكمش متاسفانه قصاص و اعدام است